Klimgrepen & Volumes


Entre-Prises is IFSC geautoriseerd fabrikant van klimgrepen, macro's en volumes.
Bekijk alle modellen en mogelijkheden in onze meest actuele catalogus

Liever persoonlijk advies? Wij staan je graag te woord. Klik op onderstaande button.

Materiaal 

De unieke structuur van het materiaal zorgt voor minder slijtage en is zacht voor de huid.

Klimgrepen materiaal Entre Prises Nederland

Alle vormen en maten

Klimgrepen in alle maten van XS t/m XXL. Bekijk hier de maattabel. Diverse vormen van grepen voor een optimale beleving en route.

Klimgrepen vormen en maten Entre Prises Nederland

 

Kleurrijk

Grepen in 10 kleuren verkrijgbaar.

Klimgrepen kleuren Entre Prises Nederland

Kwaliteit en certificering

EPS – EXPLOSIEBESTENDIG SYSTEEM: Het EPS-systeem is een gepatenteerde technologie ontwikkeld door ENTRE-PRISES. Als een vastgeschroefde greep een scheur of breuk in het bevestigingsgat ontwikkelt, blijft de greep op zijn plaats met elkaar verbonden door de metalen EPS-component en zullen de stukken niet falen. 

KLIMGREEPCERTIFICERING EN12572-3: Alle ENTRE-PRISES grepen voldoen aan de Europese norm voor klimgrepen. Strenge tests worden willekeurig uitgevoerd.

SPEELPLAATS CERTIFICERING EN1176-1: ENTRE-PRISES biedt een groot aantal grepen aan die gecertificeerd zijn om te voldoen aan de Europese norm voor speeltuinen. Ze kunnen worden gebruikt door kinderen ouder dan 2 jaar.

 

Let op: klimgrepen dienen regelmatig gereinigd te worden.Tevens is een jaarlijkse keuring van belang om veiligheid te kunnen waarborgen. Zoekt u een parner in keuren? Neem dan nu contact op voor een gratis offerte.


Bastings Webdesign